adhd/dyslexie [ adhd ]

gesponsorde links

Dyslexie nu behandelbaar
De van Gemert therapie® pakt de kern van dyslexie aan zonder terug te grijpen naar ezelsbruggetjes. Met een op taal gerichte therapie, gebaseerd op nieuwe neurologische en oogheelkundige inzichten, presteert 90% van de door ons behandelde cliënten naar tevredenheid van zichzelf en zijnhaar ouders.
www.dyslexienubehandelbaar.nl

Dyslexiebehandeling mbv NEI
Inner Touch: praktijk voor persoonlijke groei & vitaliteit. Coaching, het proces naar persoonlijke groei. Inner Touch heeft als missie om je te begeleiden in je persoonlijke groei. :: INNERTOUCH ::
www.innertouch.info

Lexima
Lexima dyslexie. ICT voor beter lezen en leren! Alle hulpmiddelen bij dyslexie en andere lees- en schrijfproblemen. Deskundig advies van dyslexie professionals. Cursussen voor scholen. Lexima - ICT voor beter lezen en leren!
www.lexima.nl/sitemanager.asp?

Luistertherapie Eindhoven
Luistertherapie is een auditieve (is via het gehoor) training voor: kinderen met lees- enof spellingsproblemen (dyslexie), concentratieproblemen, adhd, motorische problemen (handschriftproblemen), autisme en alle aan autisme verwante stoornissen, NLD (rekenproblemen) en emotionele problemen. Vo...
www.luistertherapie-eindhoven.nl

Ultro2002
een site met betrekking tot leerproblemen, mijn eigen bedrijf[ultro], en links naar andere sites met betrekking tot leerproblemen Homepage
members.lycos.nl/ultro2002

Relevante rubrieken

Andere rubrieken voor
adhd